Joey Pelkman

Even voorstellen

joey

Joey Pelkman

Leefstijlcoach, voedingsdeskundige & Personal trainer

Mijn naam is Joey Pelkman en ben in juni 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb de opleiding Sport, Gezondheid en Management gevolgd. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in integraal gezondheidsmanagement dat vooral toegepast wordt binnen organisaties als ARBO, dat verzuim op de werkvloer tegengaat. Daarnaast beschik ik over een diploma Sport en Bewegingscoördinator en heb ik de diploma’s Fitness Health instructeur/ Coördinator, Trainer Coach 3 en Conditietrainer A behaald.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer op het gebied van preventieve gezondheidszorg. Ik verzorg training en voorlichting op het gebied van ECG metingen. Daarnaast heb ik een diversiteit aan werkzaamheden ervaren.

Sport, gezondheid en vooral de mens spreken mij erg aan. Ik werk sinds 2011 in een praktijk gericht op fysiotherapie, fitness, personal training en leefstijlbegeleiding. Ik ben manager, leefstijlcoach en trainer. De praktijk heeft veel specialisme en wij werken nauw samen om een goede kwaliteit te bieden. Door deze unieke setting en manier van werken heb ik de laatste jaren veel inzichten ontwikkeld op gezondheidsgebied. Binnen de praktijk draai ik sinds 2013 een eigen ontwikkeld leefstijlprogramma waarbij ik al zo`n 300 deelnemers heb kunnen begeleiden naar een gezonder gewicht. Ik blijf in de praktijk werkzaam maar wil graag mensen in mijn omgeving dezelfde ervaring kunnen bieden.

Verder heb ik papieren op het gebied van voedingsleer en voedingsadvies en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten.

Sport en mensen staan centraal voor mij. Ik wil samen met u werken aan een betere kwaliteit van leven waarbij u weer de controle krijgt.

‘Met een juist gedoseerde expertise en sociale omgang komen we een heel eind.’ 

Opleidingen

CIOS ; TC3 / TC2 / CTA / FHC / FHI (MBO 5)
Sport, gezondheid & management (HBO)
Integraal Gezondheidsmanagement (HBO)
Diëtetiek / Voedingsleer / Gewichtsconsulent (MBO/HBO)
Veel specialisaties en cursussen op het gebied van voeding en hormonen/ overgang/ herstel / slaap en stress.

Ervaringen

Naast opleiding en bijscholing werk ik ruim 10 jaar bij PlusFit Doesburg als manager fitness / leefstijlcoach / personal trainer en verzorg ik nog meer zaken. 

Draai sinds 2013 jaar een eigen  leefstijlprogramma waarin ik ruim 300 deelnemers heb kunnen begeleiden naar een gezonder gewicht en leefstijl. Programma is succesvol en levert mij als coach veel praktische ervaring op. 

Zelf heb ik op hoog niveau vechtsport beoefend. Daarnaast voetbal, fitness en loop ik hard. Door mijn werk blijf ik natuurlijk ook fit. 

Persoonlijke eigenschappen

Als persoon ben ik erg betrokken en behulpzaam. Hieronder nog meer eigenschappen die mij als persoon typeren.

Dienstbaar / laag drempelig
Transparant / punctueel
Sociaal / spontaan / lachen
Sportief / doelgericht
Breed interesse gebied en ondernemend

Ik heb een passie voor koken, natuur en sport.

 

Vrijblijvend een afspraak maken?